Γιώργος Χαλκιώτης



Γιώργος Χαλκιώτης

Το Blog περιέχει βιβλία που τα δημιούργησα ο ίδιος μέχρι και γενικές εικονογραφήσεις. Δυστυχώς λόγο χρόνου ανέβασα όλες τις εικόνες σε χαμηλή ποιότητα, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα σας ενοχλήσει αυτό. Παρότι πίστευα ότι δεν είμαι ικανός να
δημιουργήσω από το μυαλό μου εικονογραφήσεις και να διαμορφώσω καλά τις ιστορίες μου, πήρα ένα μάθημα. Αφήστε τα κακά σχόλια αν σας κάνουν, και πιστέψτε στον εαυτό σας. Δώστε του ευκαιρία να δείτε αν κρύβεται κάποιο ταλέντο.


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Βιβλίο - Κώστας ο δουλευταράς

Λίγα λόγια για το κόμικ: Κώστας ο δουλευταράς

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι δυο ήρωες αυτού του κόμικ θυμίζουν τους γνωστούς από τα ανέκδοτα Κωστίκα και Γιωρίκα. Όμως δεν είναι. Γκαφατζήδες και περίεργοι όμως είναι. Άλλοι πιστεύω με τις φιγούρες των ηρώων στο εξώφυλλο και το πίσω - φύλλο θα τους περάσουν για gay ( ομοφυλόφιλους ). Όμως δεν είναι. Μην παρεξηγήσετε την πόζα που παίρνουν μπροστά από την Ακρόπολη. Απλά ήθελα να σας δείξω πόσο καλή σχέση μπορεί να έχει ένα αφεντικό με το βοηθό του. Μην νομίζετε πως αυτό το κόμικ απέχει από την πραγματικότητα. Σήμερα λόγο της κρίσης ποιος δίνει ευκαιρίες σε άνεργους; Φέρονται όλα τα αφεντικά στους βοηθούς τους σωστά; Θα αναρωτηθείτε γιατί να προσλάβει ένας γνήσιος Αθηναίος έναν ξένο σαν βοηθό του; Γιατί ένας ξένος μπορεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα για τον τρόπο ζωής και σκέψης. Δεν θέλω να διαχωρίσω τους Έλληνες με τους ξένους αλλά να ξέρεται σίγουρα κάτι, ότι μπορεί να υπάρχουν κακοί τουρίστες – μετανάστες αλλά και καλοί που προσπαθούν να ζήσουν σε μια άγνωστη χώρα. Δεν είναι η βία ο τρόπος για να δώσεις λύση στο πρόβλημα. Ξέρετε λένε η βία φέρνει βία. Αν διαβάσετε το βιβλίο θα δείτε έναν Ιταλό που σώθηκε από έναν καλό Αθηναίο. Αν ο κάθε Αθηναίος ήταν σαν τον κύριο Κώστα σίγουρα το μέλλον της κοινωνίας μας θα ήταν καλύτερο.
TheSquirrelDela.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου