Γιώργος Χαλκιώτης



Γιώργος Χαλκιώτης

Το Blog περιέχει βιβλία που τα δημιούργησα ο ίδιος μέχρι και γενικές εικονογραφήσεις. Δυστυχώς λόγο χρόνου ανέβασα όλες τις εικόνες σε χαμηλή ποιότητα, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα σας ενοχλήσει αυτό. Παρότι πίστευα ότι δεν είμαι ικανός να
δημιουργήσω από το μυαλό μου εικονογραφήσεις και να διαμορφώσω καλά τις ιστορίες μου, πήρα ένα μάθημα. Αφήστε τα κακά σχόλια αν σας κάνουν, και πιστέψτε στον εαυτό σας. Δώστε του ευκαιρία να δείτε αν κρύβεται κάποιο ταλέντο.


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ΗΡΑΚΗΛΗΣ


Ο Ηρακήλης είναι το ομώνυμο κόμικ του Γιώργου Χαλκιώτη. Ένα κόμικ που δουλεύτηκε πολύ λόγο των έγχρωμων εικόνων του. Το συγκεκριμένο κόμικ δεν είναι απόλυτα κόμικ αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα του Γιώργου Χαλκιώτη. Μια φοβερή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Θνητόπουλο και πολλούς ακόμα ήρωες. Ένας ήρωας γεννήθηκε από τον Ηρακλή της μυθολογίας, ο Ηρακήλης. Ένα ατύχημα ανέδειξε τον Ηρακλή αγαπητό από πολλούς, γιατί πάντα βοηθούσε τους φίλους του παρότι είχε κήλη. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις της ζωής τον κάναν να υποφέρει από τους πόνους της ασθένειας του. Προσπαθούσε να κρύψει την ασθένεια του από πολλούς, και στόχος του ήταν να την θεραπεύσει. Αποκτήστε το κόμικ του Ηρακήλη ενός κοινού θνητού που περνούσε τους δικούς του άθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου